Saltbagte/ovnbagte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Små nye kartofler vaskes grundigt, lægges i et ovnfast fad halvfyldt med groft salt. Bages i ovnen ved 1750 i 30 til 45 minutter, afhængig af kartoflernes størrelse. Derefter er de klar til servering!
|
|
Opskriften er vist 59929 gange,
og udskrevet 828 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Emma B - 2017-06-20 18:23:57 De smager SÅ godt Poul V. Götzsche - 2011-06-02 10:11:49 Denne opskrift mangler sammenlignet med andre opskrifter saltlage, hvor saltet kommes i lidt vand. Er jeres ikke lidt skrap i smagen? Jeg er nybegynder i faget madlavning (enkemand) og fumler derfor lidt. mvh pvg henriette - 2010-03-08 16:42:56 godt nok meget varme de skal ha.... Troels Brix - 2009-10-22 21:00:22 Jones, tag lige og brug toppen ;) 175 grader, og ja, halvt fyldt med salt. Dejlige kartolfler. Jones - 2009-07-03 18:45:22 Lige 2 spørgsmål fra mig - ...et ovnfast fad halvfyldt med salt? Det er altså meget.....og 1750,grader, det er sku de færreste ovne der kan klare den! tove - 2005-01-01 01:01:01 Deer altid dejlige og nemme MIG! - 2005-01-01 01:01:01 De smager godt og er meget nemme at lave i hverdagen i stedet for kedelige vinterkartofler der næsten ingen smag ejer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne