Lammegryde med kantareller

Lammegryde med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lammegryde med kantareller, billede 4 Lammegryde med kantareller, billede 1 Lammegryde med kantareller, billede 2 Lammegryde med kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lammebov uden ben
1 l.friske kantareller
 smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.bouillon
2 dl.piskefløde
 salt
 hvid peber
1 tsk.timian, tørret
 
Opskrift:
Kødet afpudses og skæres i tern. på 3x3 cm. Kantarellerne renses uden brug af vand, og skæres evt. i mindre stykker. Lagen fra de konserverede sies fra og gemmes.

Kødet brunes i fedtstof. Kantarellerne tilsættes og svitses til væden er fordampet. Melet drysses over og der røres til melet er opsuget. Der spædes med bouillon og evt. lidt svampelage og krydres med salt og peber. Koges ved svag varme under låg i ca. 15 min.

Fløden tilsættes og retten koges yderligere ca. 15 min. til kødet er mørt.

Der smages til med timian og retten serveres med kartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 19583 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-21 18:41:28
Det smager også superlækkert med kalvekød