Knækbrødskiks

Knækbrødskiks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Knækbrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Heidi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.havregryn
1 dl.sesamfrø
1 dl.hørfrø
1 dl.solsikkefrø
1 dl.græskarkerner
3 dl.hvedemel
2 dl.vand
1 tsk.bagepulver
2.5 tsk.fint salt (prøv dig frem)
1 dl.olie ( brug op til 1.25 dl. hvis dejen ikke hænger ordentligt sammen)
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes sammen.

Dejen deles i 2 lige store dele

Rulles ud en ad gangen mellem 2 stk bagepapir

Efterfølgende "forskærer" man i str. stykker man ønsker ved hjælp af et pizzahjul. (Jeg plejer at rulle 4 x 4 med hjulet pr. plade)

Sættes i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 12 - 15 minutter. De må ikke blive for mørke.

I så fald de er lige lyse nok, men virker ellers virker færdige kan man tage dem ud og lade dem køle af på den varme bareplade - det giver lige lidt ekstra sprødhed.





karakterer:
Opskriften er vist 18500 gange,
og udskrevet 511 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-14 11:00:35
prøv at skifte hvedemelet ud med rugmel, det bliver de bedre og sundere af.

  -   2010-08-13 17:39:29
helt utrolig lækre sprøde og knasende og nemme at lave(:

  -   2010-06-15 21:55:51
utroligt lækre og nemme at lave

  -   2010-05-05 20:49:38
Helt fantastisk opskrift. Let at lave, når du først har alle ingredienserne hjemme. Lagt i en lufttæt box holder de hele ugen. Perfekt til en mellem snack på arbejdet og vældig populær hos kollegaerne. Tak ;0))