Knækbrødskiks
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser blandes sammen.
Dejen deles i 2 lige store dele Rulles ud en ad gangen mellem 2 stk bagepapir Efterfølgende "forskærer" man i str. stykker man ønsker ved hjælp af et pizzahjul. (Jeg plejer at rulle 4 x 4 med hjulet pr. plade) Sættes i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 12 - 15 minutter. De må ikke blive for mørke. I så fald de er lige lyse nok, men virker ellers virker færdige kan man tage dem ud og lade dem køle af på den varme bareplade - det giver lige lidt ekstra sprødhed. |
|
Opskriften er vist 18500 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Esager - 2011-06-14 11:00:35 prøv at skifte hvedemelet ud med rugmel, det bliver de bedre og sundere af. lisbeth - 2010-08-13 17:39:29 helt utrolig lækre sprøde og knasende og nemme at lave(: anonym - 2010-06-15 21:55:51 utroligt lækre og nemme at lave linda - 2010-05-05 20:49:38 Helt fantastisk opskrift. Let at lave, når du først har alle ingredienserne hjemme. Lagt i en lufttæt box holder de hele ugen. Perfekt til en mellem snack på arbejdet og vældig populær hos kollegaerne. Tak ;0)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne