Kylingebryst i lækker flødesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Michelle Lindhardt Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingefileterne steges på en dyb pande, med en lille smule olie eller margarine. De skal kun steges "let", så de må ikke blive rigtig brune. De skal bare ikke være rå.
Løg, Hvidløg samt. peberfrugt og champignoner hakkes. Champignoner kan sagtens også bare være i skiver. Alt dette bliver smidt på panden sammen med kyllingefilterne, og de skal kun lige være på et par minutter, ved mellem varme. Så skal fløden hældes over, så kyllingefilterne og det andet nærmest bliver "kogt". På denne måde får du de lækreste kyllingefilter, uden at de bliver tørre. Salt, peber, evt. bouillon og andre krydderier puttes i efter egen smag. Dette skal smages til. Det skal stå ca. 25 min lidt over mellem varme og "koge". Så får du de lækreste kyllingefileter! Det smager rigtig godt med enten tortellini eller båndpasta til. Tips: Dette er en opskrift jeg selv har fundet på. Krydderier osv. kan sagtens være andet, men dette er bare efter min smag. God appetit. |
|
Opskriften er vist 13747 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik Frøkjær - 2012-05-21 18:17:20 Det smager bare så godt! Jeg prøvede med en teske paprika og det blev rigtig lækkert. Serveret med ris. anonym - 2012-03-18 18:59:56 Super god! Smager også super godt med noget spaghetti :) Michelle Lindhardt - 2012-02-17 13:43:22 Hej allesammen :) Hvis der er nogen derude, som har prøvet min opskrift, må i meget gerne smide en kommentar, da det ville være rart at høre andres oplevelser med min selvopfundne ret :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne