Tomat karrysuppe med rejer og icebergsalat

Tomat karrysuppe med rejer og icebergsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet men kun suppen ikke fyldet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort løg
2 spsk.karry - gerne den stærke med chili
1 fedknust hvidløg
1 ds.flåede tomater
2 dl.vand
1 Bouillonterning, fisk
1 dl.fløde
200 g.frosne rejer
1 ds.ferskner
1 icebergsalat
 
Opskrift:
Løg, hvidløg og karry svitses. Tomater med saft tilsættes sammen med vandet og Bouillonterning og saften fra fersknerne. Det koger lidt. Blendes - gerne med et viskestykke om hånden og armen. Flødes tilsættes og det smages til med karry og salt. Småkoger i 15 min.

Rejerne tilsættes frosne, de skal ikke koge bare varmes.
Ferskner og salat skæres i tern og skiver og tilsættes i tallerkenen inden suppen hældes over. Hver portion serveres med en klat cremefraiche i midten.

Det lyder umiddelbart ikke som den bedste sammensætning, men det er super lækkert. Serveres gerne sammen med et flute.





karakterer:
Opskriften er vist 17150 gange,
og udskrevet 302 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-24 13:38:58
Super lækker suppe! Kan bestemt anbefales til når man får gæster.