Tomat karrysuppe med rejer og icebergsalat
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Fryseegnet men kun suppen ikke fyldet Indsendt : Red : |
|
|
Løg, hvidløg og karry svitses. Tomater med saft tilsættes sammen med vandet og Bouillonterning og saften fra fersknerne. Det koger lidt. Blendes - gerne med et viskestykke om hånden og armen. Flødes tilsættes og det smages til med karry og salt. Småkoger i 15 min.
Rejerne tilsættes frosne, de skal ikke koge bare varmes. Ferskner og salat skæres i tern og skiver og tilsættes i tallerkenen inden suppen hældes over. Hver portion serveres med en klat cremefraiche i midten. Det lyder umiddelbart ikke som den bedste sammensætning, men det er super lækkert. Serveres gerne sammen med et flute. |
|
Opskriften er vist 17150 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-24 13:38:58 Super lækker suppe! Kan bestemt anbefales til når man får gæster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne