Marcipankugler 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Kom vand og sukker i en lille gryde og lad det simre 3 minutter. Kom mandelmelet i en skål, og hæld varm sukkerlage i lidt af gangen, mens du rører rundt.
Når mandler og sukkerlagen har ”marcipankonsistens”, stopper du og lader massen afkøle, dækket med film. I år har vi drysset flormelis og revet citronskal på vores marcipankugler. Hvem ved, næste år bliver det måske smeltet chokolade og mandelmel. |
|
Opskriften er vist 4126 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne