Burgerboller med bid i
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : JMvejlby Indsendt : |
|
|
Gær røres ud i lunkent vand. Hvidløg hakkes fint og røres i gæropløsningen sammen med æg, olie, salt og krydderier/kryderurter efter eget valg (æg kan undlades). Melet røres i og dejen æltes godt (10 minutter i røremaskine ca.). Lad dejen hæve overdækket og lunt i en halv time. Dejen slås sammen og formes til 10 boller som trykkes flade til man har den ønskede omkreds på den færdige bolle. Lad bollerne efterhæve ca. en halv time. Pensel bollerne med fx. sammenpisket æg, eller alternativt sød chili-sovs rørt sammen med lidt soya. Drys derefter lidt kryderier/kryderurter/groft salt over som pynt. Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 225 til 250 grader i 10 til 12 minutter.
|
|
Opskriften er vist 12813 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne