Parmentier kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Det hvide af tre porrer snittes fint og dampes i smør. Tilføj 750 gram kartofler, skåret i stykker, samt en liter lys bouillon, og kog det hastigt. Så snart kartoflerne er kogt, knuses de med et piskeris og passeres igennem et klæde. Den passende konsistens opnås ved at tilføje 2½ deciliter fløde, og smør tilsættes ved serveringen.
Garniture: Små Croutoner, stegt i smør, og kørvelblade". her kan også bruges løvstikke). |
|
Opskriften er vist 13279 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer brax - 2005-01-01 01:01:01 nem,smager dejlig-kold-på en varm sommerdag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne