Parmentier kartoffelsuppe

Parmentier kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 porrer
 lidt smør til dampning af porrer
750 g.kartofler
1 l.bouillon
 dl.fløde
 
Opskrift:
Det hvide af tre porrer snittes fint og dampes i smør. Tilføj 750 gram kartofler, skåret i stykker, samt en liter lys bouillon, og kog det hastigt. Så snart kartoflerne er kogt, knuses de med et piskeris og passeres igennem et klæde. Den passende konsistens opnås ved at tilføje 2½ deciliter fløde, og smør tilsættes ved serveringen.

Garniture:
Små Croutoner, stegt i smør, og kørvelblade". her kan også bruges løvstikke).





karakterer:
Opskriften er vist 13217 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
nem,smager dejlig-kold-på en varm sommerdag