Lækker lagkage, med hjemmelavet bund
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Amalie Indsendt : |
|
|
Lagkagebund:
Sukker og æg piskes godt. Margarine smeltes og hældes i. Mel, kakao, natron og bagepulver sigtes og røres med kærnemælk og mælk i dejen. (Uden EL-pisker) Bages i 2 forme ved 175 grader i 20 minutter. Fyld: Piskefløden piskes. Rutebilerne knuses. (evt. puttes rutebilerne i en pose, ligges på et skærebræt og hamres med fx en kødhammer eller en knytnæve.) Fyldet puttes på den ene lagkagebund. Og den anden lagkagebund ligges over. Tips: Tip. Smager godt når lagkagebunden stadig er lunken. |
|
Opskriften er vist 9677 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne