Canelloni

Canelloni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.lasagneplader
2 bægerflødeost eller ricottoost
1 posefrossen spinat eller laks
1-2 glastomatsauce
0.5 Muskatnød, friskrevet
 parmesanost til at rive
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vrid vandet af den optøede spinat
Rør spinaten og flødeosten sammen.
Riv en ½ muskatnød i spinaten.

Kog lasagnepladerne i 3 minutter og skyld dem i koldt vand.
Læg en kogt lasagneplade på et skærebræt og læg en pølse af spinatfyld på tværs for enden af pladen.
Rul pastaen en enkelt gang over fyldet og derefter en halv gang. Skær derefter pladen over og gentag.

læg cannellonierne i et ildfast fad med lidt tomatsauce i bunden.
Dæk derefter med mere tomatsauce og dæk med revet parmesanost.

I ovnen i 15 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 6502 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu