Tomatsuppe 13
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Aaen Indsendt : Red : |
|
|
Snit løg og hvidløg. Skær tomaterne over i halve (ikke nødvendigt med mere, suppen skal senere blendes).
Steg bacon i din gryde. Tag den op. I stegefedtet svits hvidløg og løg. Brank herefter tomatpureen sammen med løgene. Tilsæt tomaterne og de soltørrede tomater og svits dem få minutters inden du hælder bouillonen over. Lad det koge i 1 time med krydderierne. Smag til med salt og peber. Hæld det nu i blenderen og derefter tilbage i gryden. Tilsæt nu philadelfia og crèmefine, så suppen bliver cremet. Lad det koge op og server med baconen drysset på. Tips: Tips. Suppen er inden man hælder flødeost og cremefine i meget koncentreret og velegnet til mange andre formål. |
|
Opskriften er vist 9748 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Aaen - 2010-02-28 16:20:34 Hvis man vil have lidt "bid" til suppen så snit rød peberfrugt og f.eks. hvidkål og tilsæt det 10 minutter før servering. Det er altid rart at tygge på noget. Smager fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne