Tomatsuppe 13

Tomatsuppe 13, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Aaen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fedhvidløg
2 mellemstore citauerløg
1 pakkekalkunbacon
1 stor ds. tomatpuré
1 pakkecherrytomater - gerne med stilk
0.5 pakkephiladelphia naturel
1 crèmefine
0.5 tsk.timian
0.5 tsk.oregano
5 stykker soltørrede tomater fra glas
 salt
 peber
 
Opskrift:
Snit løg og hvidløg. Skær tomaterne over i halve (ikke nødvendigt med mere, suppen skal senere blendes).
Steg bacon i din gryde. Tag den op. I stegefedtet svits hvidløg og løg. Brank herefter tomatpureen sammen med løgene. Tilsæt tomaterne og de soltørrede tomater og svits dem få minutters inden du hælder bouillonen over. Lad det koge i 1 time med krydderierne. Smag til med salt og peber.
Hæld det nu i blenderen og derefter tilbage i gryden. Tilsæt nu philadelfia og crèmefine, så suppen bliver cremet. Lad det koge op og server med baconen drysset på.

Tips:

Tips. Suppen er inden man hælder flødeost og cremefine i meget koncentreret og velegnet til mange andre formål.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags tomatsuppe med friske tomater

karakterer:
Opskriften er vist 9748 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-28 16:20:34
Hvis man vil have lidt "bid" til suppen så snit rød peberfrugt og f.eks. hvidkål og tilsæt det 10 minutter før servering. Det er altid rart at tygge på noget. Smager fantastisk.