Lammeschnitzler med rucola og tomat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Varm olivenolie på en pande og steg kødet i 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter. Skær tomaterne i tern og vend med rucola salat, lidt salt og olivenolie. Anret ovenpå kødet med frisk reven parmesanost.
|
|
Opskriften er vist 7064 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne