Glutenfrie morgenboller - koldhævede
Hovedingrediens : Mel - Boghvedemel Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres op i det kolde vand. Tilsæt salt og evt. sukker.
Det hele blandes med en gaffel eller ske.
Havregryn, majsmel og hirseflager blandes i.
Der tilsættes glutenfrit mel lidt ad gangen indtil dejen er godt rørt sammen og stadig er godt klistret.
Dejen sættes i køleskabet med film over eller et vådt viskestykke natten over el. 8-24 timer.
Med to skeer lægges klatter på bagepapir på en bageplade. Bages i 25-30 min. i en 200 grader varm ovn. Tips: Det er min egen opskrift - og de kan altså godt anbefales. Og så er de nemt fordi man kan lave dejen aftenen i forvejen og kun skal bage dem næste morgen - men sørg for at skålen er rigeligt stor, da det hæver en del alt efter hvor lang tid det står i køleskabet selvfølgelig! |
|
Opskriften er vist 14950 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne