Glutenfrie morgenboller - koldhævede

Glutenfrie morgenboller - koldhævede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Boghvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10-15 g.gær
4 dl.koldt vand
1 tsk.salt
 evt.1 tsk. sukker
1 håndfuld glutenfrie havregryn
1 håndfuld majsmel
1 håndfuld hirseflager
 Glutenfrit mel (rød finax eller Schär bread mix) eller boghvedemel
 
Opskrift:
Gæren røres op i det kolde vand. Tilsæt salt og evt. sukker. Det hele blandes med en gaffel eller ske. Havregryn, majsmel og hirseflager blandes i. Der tilsættes glutenfrit mel lidt ad gangen indtil dejen er godt rørt sammen og stadig er godt klistret. Dejen sættes i køleskabet med film over eller et vådt viskestykke natten over el. 8-24 timer.

Med to skeer lægges klatter på bagepapir på en bageplade. Bages i 25-30 min. i en 200 grader varm ovn.

Tips:

Det er min egen opskrift - og de kan altså godt anbefales. Og så er de nemt fordi man kan lave dejen aftenen i forvejen og kun skal bage dem næste morgen - men sørg for at skålen er rigeligt stor, da det hæver en del alt efter hvor lang tid det står i køleskabet selvfølgelig!





karakterer:
Opskriften er vist 14950 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu