Koteletter i fad 23
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : fraggel84 Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget og fjern kernerne fra chilien og hak den fint.
Champignonerne skylles og renses og dernæst skæres de som man kan lide dem (groft eller fint). Peberfrugterne skylles og renses for kerner og hakkes groft. Tænd ovnen på 200 gr. (varmluft), lidt højere ved over/undervarme. Brun koteletterne på en pande i en smule olie (max. 1 spsk) og krydr dem med salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Svits bacontern på panden og brug fedtstoffet fra baconen til at svitse grøntsagerne i. Svits først løg og chili og hæld det over kødet. Derefter svitses champignoner, vær opmærksom på at de kan afgive en del vand, hæld det fra for de skal stege, ikke koge. Hæld dem over i fadet. Svits peberfrugterne og hæld dem i fadet. De hakkede tomater hældes i fadet sammen med kaffefløde. Bouillonterningen opløses i det kogende vand og hældes i retten. Fadet sættes i den varme ovn i 30-40 min. Eller til kødet føles mørt. Tips: Serveres med kogte ris, groft brød og evt. salat Olie kan udelades Nakkekoteletter kan udskiftes med fadkoteletter eller andet fedtfattigt kød. Kaffefløde kan udskiftes med piskefløde for en federe variant, eller med mælk for en lettere udgave. Bacontern kan udskiftes med kalkunbacon eller helt udelades. |
|
Opskriften er vist 8030 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer fraggel84 - 2010-02-27 15:41:37 retten er til 4 personer - det er første gang jeg lægger noget ind her, så undskyld hvis der er fejl... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne