Fish n' chips
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Laura Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 225 grader.
Skræl kartoflerne. Skær dem ud i stave til pomfritter. Kom dem i en skål og vend olien i. Dæk en bradepande til med bagepapir og fordel kartoflerne på bradepanden. Bag dem i ca. 40 minutter. Skær fisken ud i stykker på ca. 6-7 cm længde og 3-4 cm bredde. Hæld rasp i en dyb tallerken. Bland salt og peber i. Slå ægget ud i en anden dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel. Vend først fisken i æg og derefter i rasp blandingen. Varm en pande op med olie ved god varme. Læg fisken på og lad den blive brun på hver side. Skru ned til jævn varme. Steg 2-4 min. på hver side afhængig af tykkelse. Server den stegte fisk og pomfritter rygende varme. |
|
Opskriften er vist 9139 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-19 21:43:02 rigtig god opskrift :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne