Rejer i skal

Rejer i skal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.friske rejer eller 150 g. frosne rejer
 Salt
1 citron saften heraf
250 g.friske champignon
2 spsk.Smør
 
 Sauce:
2 spsk.Hvedemel
2 spsk.Smør
2.5 dl.Bouillon
3 spsk.Hvidvin
1 æggeblomme
2 spsk.Fløde
 
 Toppings:
30 g.reven emmentallerost
1 spsk.Rasp
2 spsk.Smør
 
Opskrift:
Kog og pil de friske rejer. De frosne skal tøs op. Drys lidt salt over og dryp med citronsaften.

Rens de friske champignon og hak dem groft eller skær dem i tynde skiver. Svits dem et øjeblik i 2 spsk. Smør på en pande.

Sauce:
Bag smør og mel af med bouillon. Kog saucen godt igennem og smag den til med salt og hvidvin. Pisk æggeblommen med fløde og rør den i saucen, der skal varmes op med ikke må koge.

Bland rejer og champignon i. Fordel det i 4 smurte skaller eller ovnfaste forme, strø reven ost og rasp på. Læg smørklatter øverst og sæt retten i ovnen i 10-15 minutter ved 200 grader C





karakterer:
Opskriften er vist 4564 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu