Nudelsuppe med kylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt af : Laura Indsendt : Red : |
|
|
1. kom kyllingelår i en gryde med koldt vand og kog op. skum grums på overfladen væk med en øse eller ske.
2. pil skrællen af løget og del det i to. kom det i vandet med flækket chilli og salt. lad kyllingelårene koge ved svag varme i ca. 1 time. skum for urenheder undervejs. (lav evt. trin 6-10 imens) 3. si suppen 4. tag kyllingen op og smid løg og chillien væk. 5. når du kan røre ved kyllingen skal du befri den for skind og ben og skær så kødet i mindre stykker. 6. skræl guleroden og skær i strimler eller tern. 7. skær roden af forårsløgene, skyl dem og skær dem i tynde ringe. 8. skyl bønnerne og nip enderne af. skær dem i mindre stykker. 9. vask peberfrugten, fjern stilk og kerner. skær den i små tern. 10. rens svampene og skær dem i tynde skiver. 11. sæt vand over til nudlerne. 12. kog suppen i en gryde. kom alle grønsagerne og kyllingekødet i og kog ca. 3 min. 13. kog æggenudlerne i rigeligt letsaltet vand ca. 5 min. hæld vandet fra og kom dem i suppen. 14. smag suppen til med salt og evt. chiliolie. drys med små duske dild. Tips: Læs opskriften grundigt igennem inden du skal lave den. Den kan godt tage noget tid at lave. |
|
Opskriften er vist 9744 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne