Lækker Kyllingelasagne med kyllingebryst

Lækker Kyllingelasagne med kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store kyllingebryst filetter
2 ds.flåede hakkede tomater
1 rød peber hakket i mindre stykker
2 gulerødder revet groft
100 g.helbladet spinat, gerne fra frost
1 løg hakket i kvarte skiver
1 dl.søde majs
1-2 tsk.karry
 salt
 peber
4 tsk.Sukker
 oliemargarine
 pastaplader
0.5 poserevet ost
 
Opskrift:
Steg filetterne hurtigt i en stegegryde med margarinen, det skal have en flot stegeskorpe, men må ikke være gennemstegte, så bliver de tørre senere. Tag dem op og lad dem afkøle imens resten forberedes.


Steg løg i samme margarine som filetterne er stegt i. Tilsæt, peberfrugt, reven gulerod og steg lidt, tilsæt derefter tomat og smag til med karry, salt, peber og sukker.

Kyllingefiletterne skæres i ca. 2 cm tykke skiver.


Sauce, pastaplader og kyllingeskiver lægges lag på lag i et ovnfast fad. Der afsluttes med tomatsaucen og ost.

Bages i en varm ovn (gerne varmluft) ved 200 gr. i ca. 30 min. stik flere steder med en kniv, er pastaen blød er den færdig. Hos mig er den færdig når osten er flot gylden efter 30 min.

Tips:

Smager fantastisk med flutes og salat og kan varmes og spises dagen efter uden problemer. Også super børnevenlig. Der kan evt. tilsættes hvidløg, dette er dog slet ikke nødvendigt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mexicansk kyllingelasagne med spinat

karakterer:
Opskriften er vist 12884 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-03 16:43:35
Hvornår skal spinaten tilsættes??