Lækker Kyllingelasagne med kyllingebryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Steg filetterne hurtigt i en stegegryde med margarinen, det skal have en flot stegeskorpe, men må ikke være gennemstegte, så bliver de tørre senere. Tag dem op og lad dem afkøle imens resten forberedes.
Steg løg i samme margarine som filetterne er stegt i. Tilsæt, peberfrugt, reven gulerod og steg lidt, tilsæt derefter tomat og smag til med karry, salt, peber og sukker. Kyllingefiletterne skæres i ca. 2 cm tykke skiver. Sauce, pastaplader og kyllingeskiver lægges lag på lag i et ovnfast fad. Der afsluttes med tomatsaucen og ost. Bages i en varm ovn (gerne varmluft) ved 200 gr. i ca. 30 min. stik flere steder med en kniv, er pastaen blød er den færdig. Hos mig er den færdig når osten er flot gylden efter 30 min. Tips: Smager fantastisk med flutes og salat og kan varmes og spises dagen efter uden problemer. Også super børnevenlig. Der kan evt. tilsættes hvidløg, dette er dog slet ikke nødvendigt. |
|
Opskriften er vist 12862 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Nina - 2018-01-03 16:43:35 Hvornår skal spinaten tilsættes?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne