Pastinakmos
Indsendt af : Jones Jr. Indsendt : |
|
|
Bønnerne skal ligge i blød natten over. De koges 30 min. (nogle bønner skal koge længere tid) til de er møre. Pastinakkerne skrælles og skæres i mindre stykker så de lettere koger ud. De koges til de er meget møre (30-45 min alt efter størrelse og modenhed).
Bønner og pastinak moses med en gaffel. Tomat og løg skæres i mindre stykker, og steges let på en pande med lidt vand, til de er en smule møre, hvorefter de blandes i mosen. Smag til med salt, peber og sukker. Tilsæt evt. lidt mælk for at give en mere samlet masse. Tips: Mosen er velegnet som tilbehør og i pandekager (der bliver til ca. 5 store pandekager) |
|
Opskriften er vist 6764 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne