De aller bedste pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Kan fryses Indsendt af : Nille Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i den håndlune mælk.
Smulder margarinen i mel og havreklid til det ligner revent ost. Tilsæt mælken heri, samt salt og æg. ælt dejen godt, og lad den hæve overdækket i 1 time. Ælt dejen igennem igen, og rul den ud til et rektangel, og skær små firkanter. kom en lille klat af sennep og ketchup på hver, og svøb hver firkant om en pølse. Læg dem på en bageplade og lad efterhæve i 10 min. Pensel med æg og drys sesamfrø over. De bages ved 175 grader i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 63230 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-10-07 12:33:32 Rigtig gode. Mætter godt. johanne 13 år - 2013-06-23 13:47:49 dejen er også god til pirogger bjarne - 2012-08-10 17:59:17 De bliver dejligt sprøde hvis man blander lidt mælk i penslingen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne