Pekingand
Hovedingrediens : And - Pekingand Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Rens anden. Tør den og bind en snor om halsen. Hæng den til tørre et køligt og luftigt sted i 4 timer. Fyld en stor wok med vandet som koges. Tilføj ingefær, skalotteløg, honning, riseddike og sherry. Lad det koge og jævn med maizena under konstant omrøring.
Læg anden på en rist over en stor skål. Hæld den kogende væske over anden i ti minutter. Hæng anden op igen i det samme kølige sted denne gang i seks timer, indtil den er helt tør. Læg anden med brystsiden opad i en rist i en ovn forvarmet til 350 grader. Stil et fad med vand under til dryppelse. Steg i en halv time. Vend anden og steg i yderligere en halv time. Vend den igen og steg 10 minutter til. Brug en skarp kniv til at skære det sprøde skin af. Server derefter kød og skind direkte på et forvarmet fad. Andestykkerne pakker man så ind i små meget tynde pandekager, der serveres til sammen med et udvalg af saucer og forskellige grøntsager som man nu syntes om. |
|
Opskriften er vist 36541 gange,
og udskrevet 772 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-09 11:12:33 Mik, saucen kan du købe i alle kinesiske forretninger - spørg efter oyster sauce/østers sauce. Og du har delvist ret, anden skal tørre i meget længere tid end 10 timer, men du glemmer at skrive, at ved rigtig pekingand spiser man kun skindet og ikke kødet! En meget normal misforståelse der får en hel del danskere op i en spids sjovt nok... Mik - 2011-01-19 17:43:42 Dette er ikke en opskrift på Peking and !- Anden skal koges i 1 min. Tørres med et klæde ind til skindet er løst, derefter pensles med en speciel marinade og lufttørre i mere end 12 timer. Derudover mangler opskriften på den meget særegne sauce der skal bruges når den spises sammen med forårsløg og Kinesiske pandekager... Lissi - 2005-01-01 01:01:01 Skal anden ikke marineres i soya? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne