Lækker forårsgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Randi P. Indsendt : Red : |
|
|
skær forårsløg i fine ringe og den røde peber i tynde strimler rens champignonerne og skær dem i skiver rens lever for fedt og sener skær den i tynde strimler og brun det godt i en gryde tilsæt så alle krydderier og grøntsager og varm det godt i gennem
så tilsættes 2 dl vand fløden og halvdelen af ærterne lad det simre i en halv times tid. imens koges kartoflerne tilsæt de sidste ærter i gryden og lav mos af kartoflerne Tips: gryderetten kan jevnes med lidt meljævning hvis det er lidt tynd men det smager bare godt |
|
Opskriften er vist 6234 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mikkel - 2012-09-16 15:45:19 Hvorfor hælder man ikke alle ærterne i på en gang? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne