Blomkålssuppe med blomkålsbruschetta

Blomkålssuppe med blomkålsbruschetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sillemille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Suppe:
500 g.blomkål
1.5 spsk.friskrevet ingefær
1 lille bdt. frisk koriander (eller persille)
9 dl.økologisk grøntsagsbouillon
1 spsk.friskpresset citronsaft
 
 Bruschetta:
6 g.gær
1 dl.lunkent vand
0.25 tsk.salt
0.5 spsk.koldpresset rapsolie
25 g.grahamsmel (eller groft speltmel)
100 g.hvedemel
20 g.mandler
2 fedhvidløg
100 g.blomkål
 koldpresset rapsolie
 saltflager
 
Opskrift:
Skær 400 g blomkål i mindre buketter - brug også stokken, som skæres i terninger. Kom dem i en gryde med ingefær, korianderstilke og grøntsagsbouillon.
Lad suppen simre i ca. 15 min under låg, til blomkålen er helt mør. Blend suppen jævn med en stavblender og smag den til med ekstra bouillonpulver/-pasta, citronsaft og evt salt og peber
Hak de sidste 100 g blomkål fint og korianderblade groft
Ved serveringen: Kom den hakkede blomkål og koriander i suppen. Anret i skåle, glas eller kopper og server bruschettaer til.

Hak mandlerne groft. Skær de pillede hvidløgsfed i tyndeskive. Del blomkålen i mini-buketter.
Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt salt og olie. Rør melet i, til dejen slipper. Ælt dejen godt sammen på et meldrysset bord. Dejen behøver ikke at forhæve. Del dejen i 2-3 stykker og rul dem tyndt ud 1 stykke ad gangen. Skær så igen den udrullede dej i portionsstykker på ca. 5x5 cm og pensel med olie. Fordel de små blomkålsbuketter, hvidløg og mandler på dejen. Dryp med lidt olie og drys saltflager over.
Bag bruschettaerne ved 200 grader varmluft i 6-8 minutter, til de er gyldne og sprøde. Server kolde eller lune.





karakterer:
Opskriften er vist 10520 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu