Blomkålssuppe med blomkålsbruschetta
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : Sillemille Indsendt : Red : |
|
|
Skær 400 g blomkål i mindre buketter - brug også stokken, som skæres i terninger. Kom dem i en gryde med ingefær, korianderstilke og grøntsagsbouillon.
Lad suppen simre i ca. 15 min under låg, til blomkålen er helt mør. Blend suppen jævn med en stavblender og smag den til med ekstra bouillonpulver/-pasta, citronsaft og evt salt og peber Hak de sidste 100 g blomkål fint og korianderblade groft Ved serveringen: Kom den hakkede blomkål og koriander i suppen. Anret i skåle, glas eller kopper og server bruschettaer til. Hak mandlerne groft. Skær de pillede hvidløgsfed i tyndeskive. Del blomkålen i mini-buketter. Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt salt og olie. Rør melet i, til dejen slipper. Ælt dejen godt sammen på et meldrysset bord. Dejen behøver ikke at forhæve. Del dejen i 2-3 stykker og rul dem tyndt ud 1 stykke ad gangen. Skær så igen den udrullede dej i portionsstykker på ca. 5x5 cm og pensel med olie. Fordel de små blomkålsbuketter, hvidløg og mandler på dejen. Dryp med lidt olie og drys saltflager over. Bag bruschettaerne ved 200 grader varmluft i 6-8 minutter, til de er gyldne og sprøde. Server kolde eller lune. |
|
Opskriften er vist 10520 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne