Apargessuppe med brunet smør og persille
Indsendt af : Sillemille Indsendt : Red : |
|
|
Skær de nederste 5 cm af aspargesene og skræl dem. Der skal skrælles så meget at de ikke bliver trevlede.
Skær aspargesene i 4 cm tykke stykker. Pil persillen i små buketter, udelad stilkene, skyld og tør dem grundigt. Stil aspargesstykker og persillebuketter til side. Kom aspargesskræller og ender i en gryde med pillet løg i grove stykker, persille stilke, hvidvin, vand og bouillon. Kog det op og lad suppen simre under låg i ca. 30 min. Stød korianderfrø let og rist dem på en lille varm og tør pande, eller gryde, til de dufter. Pas på de ikke brænder på! Kom smør og persille på panden og kog ganske kort, til smørret er brunt. Hæld i en lille skål. Sigt suppen og pres al væden ud af grøntsagerne, kasser dem. Kog suppen op og jævn den med maizena rørt ud i lidt koldt vand: pisk det i suppen under omrøring i en tynd stråle. Smag suppen til med bouillon og evt. salt og peber. Ved serveringen: Kog suppen op og kom aspargesstykkerne i. Kog dem i 3-4 minutter til de er møre, men stadig ganske let sprøde. Server med lille teske persillesmør i hver portion. |
|
Opskriften er vist 7854 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne