Laks med svesker og æbler

Laks med svesker og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 stilke bladselleri
25 g.smør
2-3 æbler
225 g.svesker
1 bdt.Frisk timian
1 spsk.Citronsaft
2 dl.lys bouillon eller Æblejuice
600 g.laksefilet
0.5 spsk.Olie
 
 Tilbehør:
 Brød, ris eller råstegte kartofler
 
Opskrift:
Sauter fintsnittet bladselleri i en gryde med smør og tilsæt æblebåde, svesker og timian. Lad det simre under omrøring 5 minutter og smag til med citronsaft, salt og peber. Tag lidt over halvdelen af sveskeblandingen over på et fad og kog resten igennem med bouillon eller æblejuice. Blend det til en jævn sovs og hæld det gennem en sigte. Hæld det tilbage i gryden, kog det igennem og smag til med salt og peber. Krydr laksefiletterne med salt og peber og steg dem på en varm pande med olie 4-5 minutter på hver side.

Anret laksen med grønsager og sovs og server med det valgte tilbehør





karakterer:
Opskriften er vist 2724 gange,
og udskrevet 86 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu