Laks med svesker og æbler
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Sauter fintsnittet bladselleri i en gryde med smør og tilsæt æblebåde, svesker og timian.
Lad det simre under omrøring 5 minutter og smag til med citronsaft, salt og peber.
Tag lidt over halvdelen af sveskeblandingen over på et fad og kog resten igennem med bouillon eller æblejuice.
Blend det til en jævn sovs og hæld det gennem en sigte.
Hæld det tilbage i gryden, kog det igennem og smag til med salt og peber.
Krydr laksefiletterne med salt og peber og steg dem på en varm pande med olie 4-5 minutter på hver side.
Anret laksen med grønsager og sovs og server med det valgte tilbehør |
|
Opskriften er vist 2740 gange,
og udskrevet 86 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne