Lammegyros med rucolasalat
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Varm lidt af olien fra den marinerede lammegyros på en rummelig pande. Rist kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Rens salaten og lad den dryppe af. Skær tomaterne i tern og vend dem sammen med den lune lammegyros. Pres limesaft henover. Vend det hele sammen med salaten og basilikum. Anret på fire tallerkner. Server med et godt brød og bagte hvidløg til.
Bagte hvidløg: 2 hele friske hvidløg halveres og pensles med lidt olivenolie. Drysses med salt og bages i 15-20 min. ved 180 grader. |
|
Opskriften er vist 16211 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne