Tranebærrand med peberrod
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tranebær koges møre med sukker og vand.
Tag af varmen og tilsæt peberrod, røres godt samen og køles af.
Læg husblassen i blød i koldt vand. Pisk fløden stiv og vend de afkølede tranebær i (tag lidt saft fra til at smelte husblasen i). Kram husblasen tør og smelt den i saften. Hæld husblasen i en tynd stråle under kraftig omrøring. Hæld i en randform eller anden form og stil i køleskabet. Serveres kold til f.eks. dyreryg. |
|
Opskriften er vist 17149 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne