Nem ny stuvet hvidkål med rødder
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : Tror det ikke Indsendt af : Pulverheksen Indsendt : Red : |
|
|
Kog det hele sammen til det mørner, - det sørger sellerien for, det tager ca 20 minutter, ellers jævn med Maizena.
Tips: Dette er en anden udgave af stuvet hvidkål og kan bruges som tilbehør til frikadeller og lignende. Sellerien og de øvrige rodfrugter giver en god stærk smag, hvidkål og løg gør den sød. |
|
Opskriften er vist 14871 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-16 15:17:26 Undskyld men hvor svært kan det være selv at regne ud, at man lige snitter tingene ud.. Monalisa - 2011-12-21 18:51:14 den er sørme da god nok ,,,ok, nok ikke for nybegyndere! MVH Monalisa knud - 2011-03-29 15:42:12 hvor er opskriften , skal de grovsnittes eller fint eller blendes eller bare koges som du skriver , har da aldrig nogensinde set så UFULDSTÆNDIG en opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne