Boller til alt
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja... Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
Smuldre gær, tilsæt salt, sukker, olie og vand, til sidst melen, så dejen hænger sammen og er fast og ikke klistre.
Stil til hævning i ca 25 min. Stil ovnen på 200 grader. Formes til boller, og stilles til hævning i 25 min. igen. (Behøves ikke, men kan godt.) Pensels og tages ind i ovnen i ca 15 min. Velbekommen. Tips: Boller til alt, kan supleres med revet gulerod, hakkede nødder, pølser, chokolade og alt hvad man ellers har lyst til. Pølserne skæres i 3 stykker, når man har formet bollerne, mases de flade, og rulles ind i dejen. Til fødselsdag's boller tilsæt lidt mere sukker. (ca 1 spsk) Forsøg dig frem. |
|
Opskriften er vist 7744 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Moren - 2013-02-25 22:17:10 Jeg puttede lidt havregryn i og det tog de bestemt ikke skade af, meget nemme og lækre boller med ingredienser man stort set altid har i hjemmet! frederikke - 2011-05-06 17:44:19 de er bare sindsyg gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne