Løgsauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kom vand og løg i en gryde og bring det i kog. Kog løgene ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt cremefraiche, salt og peber og varm saucen igennem i ca. 3 min. Smag til. Server saucen sammen med kartofler til fx frikadeller eller stegt flæsk.
Tips: Saucen kan tilberedes af cremefraiche 38% alene. |
|
Opskriften er vist 14380 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer ALM - 2012-02-05 18:37:12 En Arla opskrift som er god til svinekødretter Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Skal der virkeligt to forskellige slags creme fraiche i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne