Løgsauce

Løgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Grønsagssaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
½ dl.vand
50 g.hakket zittauerløg
 dl.cremefraiche 18% og cremefraiche 38% (lige dele af hver)
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kom vand og løg i en gryde og bring det i kog. Kog løgene ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt cremefraiche, salt og peber og varm saucen igennem i ca. 3 min. Smag til. Server saucen sammen med kartofler til fx frikadeller eller stegt flæsk.

Tips:

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 38% alene.





karakterer:
Opskriften er vist 14466 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-05 18:37:12
En Arla opskrift som er god til svinekødretter

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal der virkeligt to forskellige slags creme fraiche i?