Kanelsnegle - de ÆGTE
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Frandsen Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
Lun sødmælken og bland den i en skål med gær, æg, vanille, kanel, kardemomme, ingefær, rørsukker, salt og lidt mel. Smørret blandes i til sidst sammen med resten af melet - ælt det hele til en glat og smidig dej. Æltes op til en stor kugle, der lægges i mel på bordet. Når dejen har hvilet i ca. 15 min. udrulles den i en kvadrat på ca. 50x40 cm. Sørg for at begrænse mængden af mel, når du ruller dejen ud og børst overflødigt mel væk, når du er færdig med udrulningen. Remoncen: Rør smørret godt med rørsukker og stødt kanel ved stuetemperatur. Pisk eventuelt med håndmixer til sukkeret er opløst. Stryg remoncen ud over hele dejen med en paletkniv, og rul den sammen som en roulade på den smalle led. Smør en bageplade med smør. Skær "pølsen" i ca. 1½ cm. tykke skiver. Læg dem straks på en bagepladen og pensl dem med æggeblommer. Sneglene skal nu hæve på bagepladen et dejligt, lunt sted, indtil de er hævet til næsten dobbelt størrelse - minimum 35 min. Bages ved 185 grader til de er let gyldne - ca. 15-18 min. |
|
Opskriften er vist 18047 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-14 11:25:22 Passende mængde er vel indtil dejen er let og nem at arbejde med uden at den klistre, men samtidig heller ikke er melet at se på anonym - 2011-06-07 17:36:53 som taget ud af Mette Blomsteberg! anonym - 2011-05-25 19:54:57 Hvad er så lige "mel i passende mængde det er da skod at skrive sådan :( Hvordan skal vi almindelige mennesker vide hvor meget det er?????? anonym - 2011-04-13 23:59:14 Hvad er passende mængde mel, cirka ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne