Hyldebærsuppe med risenblom
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hyldebærsuppe:
Hyldebærrene pilles fra stilkene og koges, indtil de brister. Suppen sies og bringes atter i kog med kanelstang, citronskal og sukker, kanelstang og citronskal fiskes op når du synes det smager tilpas. Æblerne skrælles og kommes i. Når æblerne er møre, jævnes suppen med kartoffelmel udrørt i vand. Risenblom: Rismelet koges i mælken. Når grøden er afkølet, tilsættes æggeblommerne, salt og kardemomme. Hældes i en skål og sættes køligt til det skal bruges. Den varme hyldebærsuppe, serveres med den kolde grød til. |
|
Opskriften er vist 9970 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne