Havregrynsstænger

Havregrynsstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Havregrynsstænger, billede 4 Havregrynsstænger, billede 1 Havregrynsstænger, billede 2 Havregrynsstænger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.sukker
25 g.smør
50 g.havregryn
 
Opskrift:
Sukkeret smeltes, smør tilsættes og røres i det smeltede sukker og det brunes let (skal lige op og bruse).

Havregryn tilsætes og røres godt i sukkermassen.

Massen hældes ud på et stykke bagepapir og afkøles. Formes til stang eller stænger inden den er stivnet helt.






karakterer:
Opskriften er vist 33903 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-13 02:07:27
Jeg er årg. 57. En veninde i 1. kl. lavede dem til os. Har haft et kært minde om dem, nu skal de prøves. 😉

  -   2020-08-29 18:39:14
Det var den slik vi fik d jeg var barn i 1934

  -   2019-10-11 10:16:09
Jeg kan huske min farmor lavede dem til os børn 🥰 vi elskede hende for det.

  -   2013-03-26 14:02:31
Det jo slik som da vi var børn ... :-) Jeg er årgang 65 og kan huske alle os børn var vilde med dem .

  -   2012-01-27 16:26:06
Har aldrig fået havregrynsstænger, så er der nogen der kan forklare mig hvad idéen bag opskriften er? om det er meningen man bare skal spise den som et bolche ? (lyder for mig lidt kedeligt i længden)