Havregrynsstænger
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukkeret smeltes, smør tilsættes og røres i det smeltede sukker og det brunes let (skal lige op og bruse).
Havregryn tilsætes og røres godt i sukkermassen. Massen hældes ud på et stykke bagepapir og afkøles. Formes til stang eller stænger inden den er stivnet helt. |
|
|
Opskriften er vist 35359 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Aarhus - 2025-04-11 09:05:02 Er model 1951, fra tiden hvor pengene ikke lige var til snolder for mig og mine storesøstre. Så lavede mor lige dem her på panden, og hvor nød vi dem, særlig den smag af de ristede karamelliserede havregryn, og som virkelig gjorde lykke.. Farmor - 2021-01-13 02:07:27 Jeg er årg. 57. En veninde i 1. kl. lavede dem til os. Har haft et kært minde om dem, nu skal de prøves. 😉 Bedste - 2020-08-29 18:39:14 Det var den slik vi fik d jeg var barn i 1934 anonym - 2019-10-11 10:16:09 Jeg kan huske min farmor lavede dem til os børn 🥰 vi elskede hende for det. majbrit - 2013-03-26 14:02:31 Det jo slik som da vi var børn ... :-) Jeg er årgang 65 og kan huske alle os børn var vilde med dem . Alex - 2012-01-27 16:26:06 Har aldrig fået havregrynsstænger, så er der nogen der kan forklare mig hvad idéen bag opskriften er? om det er meningen man bare skal spise den som et bolche ? (lyder for mig lidt kedeligt i længden) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne