Is-chokolade (Konfekt)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad sammen med palminen. Rør i den, mens den smelter, der må ikke komme vand eller vanddamp i.
Tag skålen op af vandbadet og rør fløden i lidt efter lidt. Pisk i massen, til den er næsten kold og stiv. Kom massen i et kræmmerhus med en kruset tylle og sprøjt massen ud i små konfektkapsler eller på et bræt beklædt med plastik eller olieret papir. Lad konfekten tørre helt. Opbevares køligt i dåser eller æsker. |
|
Opskriften er vist 31576 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne