Foie gras terrine med kalvekæber
Hovedingrediens : Gås - Foie gras Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekæber koges i vand tilsat salt samt laurbærblade i ca 1½ time, afkøles og befries fra sener og fedt. Foie gras renses for sener, hinder og blodårer, hvorefter den plukkes i små stykker. Kalvekæber, foie gras, salt, peber, citron samt cognac røres sammen. Massen lægges på husholdnings film og rulles stramt ind til en pølse, som pocheres i varmt vand i 4 min, hvorefter den afkøles i isvand.
Saft og skal af appelsin, sukker og vand koges ind til sirup med de hele rosiner, og de ristede mandler tilsættes inden servering. Anretning: Der skæres ca 3 cm tykke skiver af terrinen, som anrettes med rosiner og mandler i sirup. Serveres med tyndskåret toastet brød. |
|
Opskriften er vist 17620 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kun brugt selve fois gras - ikke kæberne - altså slet ikke begyndelsen af opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne