Marineret Coleslaw

Marineret Coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SalaterRet : Salater - Coleslaw

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Marineret Coleslaw, billede 4 Marineret Coleslaw, billede 1 Marineret Coleslaw, billede 2 Marineret Coleslaw, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Coleslaw:
1000 g.lille hvidkålshoved
500 g.store gulerødder
 
 Marinade:
1 spsk.Honning
1 spsk.Dijonsennep
1 dl.Æblecidereddike
3 tsk.Sellerisalt
2 spsk.Sukker
1 tsk.Stødt spidskommen
 friskkværnet peber
 
 Coleslaw dressing:
2 dl.creme fraiche 18%
2.5 dl.Hellmann’s ægte mayonnaise
 salt
 peber
3 tsk.Sukker
 
Opskrift:
Coleslaw:
Snit hvidkålen fint (et helt hvidkålshoved kan godt være i overkanten, så der må godt tages noget fra) Riv gulerødderne på rivejern. Bland kål og gulerod sammen.

Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i en stor plasticpose Lad det trække i ca. 60 min. I køleskab.

Rør coleslawdressingen sammen. Frahæld marinaden fra kålblandingen Kom kålblandingen i coleslawdressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 36223 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu