Gryderet ala stifado (kalvekød)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet deles i store tern som brunes godt af i olivenlie.
Løg og peberfrugt i grove tern tilsættes og brunes med sammen med presset hvidløg.
Når det hele er brunet godt af tilsættes de øvrige ingredienser, undtaget bønner, perleløg og champignon, koges ved svag varme i 60-70 min. Når kødet er næsten mørt tilsættes bønner, perleløg og champignon og koger med i ca. 20 minutter. Serveres med ris eller pommes frites. |
|
Opskriften er vist 40190 gange,
og udskrevet 653 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-02-24 10:37:47 Efter min mening smager denne udgave af retten fantastisk, men desværre var den, på grund af krydderierne, ikke et hit blandt den øvrige familie. Jeg skal klart lave retten igen, men desværre nok i en, efter min mening, lidt kedeligere udgave :-/ lisbeth - 2013-04-21 14:44:13 i stifado skal man bruke hel kanel og ikke pulver,man skriver opprinnelse land ukjent, det er en gresk rett,som grekerne elsker like høyt som vi elskere våre kjøttkaker, unnlat laubarblad anonym - 2011-08-22 02:02:33 rigtige opskrift fra grækenland er med haar eller kanin,med oksekød smagen er også godt LS - 2011-02-17 08:07:10 Meget lækker gryderet. Vi brugte svinemørbrad, og undlod at tilsætte perleløg og bønner.Serverede med brød og ris. anonym - 2010-04-01 23:41:57 Lækker ret. Et stort løg er nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne