Annas Solskins brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Gavin Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkne vand hvorefter salt, krydderier og soltørede tomater blandes sammen.
Derefter tilsættes melet til at konsistensen er god (ikke får tør). Æltes og hæves i mindst ½ time. Slåes ud til 2 mindre brød og hæver lidt. Pensles med mælk og strøs med salt. 20 min i 180 C Varmluft. |
|
Opskriften er vist 6947 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne