Stegt kalvekød med lun ostesalat

Stegt kalvekød med lun ostesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.kalvekød (evt inderlår)
1 dl.piskefløde
1 skalotteløg, fint snittet
1 dryscayennepeber
 lidt citronsaft
100 g.reven ost evt. cheddarost el. grýere
 lidt blandede krydderurter
 frisk salat
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber og tag kødet fra panden og lad det hvile lunt i 5 minutter. Kom fløde i en sauterpande og kog det. Tilsæt skalotteløg og drys med cayenne peber, smag til med citronsaft og lidt salt. Når fløden koger tilsættes ost og krydderurter. Tag panden fra varmen og vend hurtigt med salat og server straks til kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 10885 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu