Grov pizzadej
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Diverse mel Indsendt af : Ladydee Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren røres ud i vandet.
Olie, sukker og salt blandes i. Melet blandes i lidt efter lidt og æltes godt. Når dejen er glat, smidig og ikke klistret, deles den i 2 lige store klumper og hæver i 30 minutter. Efter hævning rulles dejen ud til bagepladestørrelser og fyldet puttes på :) Bages ved 200 grader varmluft. OBS! Skal det gå lidt stærkt en aften, behøver dejen ikke hæve. Vær blot opmærksom på, at bundene kan blive lidt "tunge" i det, men stadig er gode! Tips: Vi plejer at forbage bundene i 5 minutter med tomatsauce og ost. Derefter putter vi fylden på, og efterbager i ca. 15 minutter. ved 200 grader varmluft Ideer til fyld: -Spaghetti, oksekød og skinke -Spaghetti, oksekød og pepperoni -Spaghetti, kylling og bacon -Skinke og pepperoni -Oksekød, peberfrugter, champignon, mozzarella i skiver |
|
Opskriften er vist 252941 gange,
og udskrevet 3066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (132 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2023-10-26 22:15:38 Super god opskrift :-) Jeg brugte en blanding af grahamsspelt, Tipo 00 og alm. hvedemel. Den rakte til 4 bradepander, men jeg kan også godt lide tynd bund. Lisa - 2021-04-13 16:02:32 Bruger altid denne dej når der skal laves pizza :) Super nem at lave og smager godt. Agnete - 2020-07-13 11:30:27 Det er familiens go-to pizzadejs opskrift. Nem at rulle tynd og sprød, kan varmt anbefale! Theresa - 2020-06-01 13:22:16 Jeg brugte dejen til indbagte madpakke pizza/samosa det var et kæmpe hit. anonym - 2018-04-06 11:28:26 den smager så godt!!!!! helt klart det jeg laver fremover Aase - 2016-02-19 19:07:45 Dejlig dej. Pas på med melet. Brugte slet ikke så meget, men jeg blendede så også 300 gr havregryn i stedet for hvedemel. Blev sprød og mættende. Trine Rosenberg Brøgger - 2015-09-30 12:43:10 Dejlig nem pizza dej, hvor jeg lavede en bradepande pizza og resten af dejen blev brugt til pølsehorn :-) det var en stor succes så det må jeg da klart gøre igen ;-) Mette - 2015-05-02 11:28:56 Har nu lavet seks portioner af denne dej :-) Vi skal holde konfirmation med pizza fra vores stenovn på terrassen som "skrub-af-mad". anonym - 2015-04-10 07:51:08 Hvis dejen skal koldere, hvor meget gær skal der så bruges?? anonym - 2015-04-04 11:36:37 Hvis dejen skal koldere, hvor meget gær skal der så bruges?? Mette - 2015-02-10 14:59:36 Så er jeg - igen igen - ved at lave pizzadej efter denne opskrift. Denne gang med 200 hvid hvedemel, 200 gram fuldkornsspeltmel og alm. øko-hvedemel for resten. Joan - 2014-07-01 20:23:29 kunne godt tænke mig at vide om dejen , kan fryses ned ?? Både med og uden fyld ?? Skipper - 2014-06-22 14:07:23 Fantastisk pizza dej ;), let at lave. anonym - 2013-07-07 20:42:05 dejlig dej. bruger den hvergang vi skal have pizza :-) Katrine Stryhn - 2012-10-09 20:16:42 Jeg synes, dejen var meget svær at rulle ud. Den revnede over det hele, kunne slet få dejen til at hænge sammen - meget besværligt og det tog enormt lang tid! Fulgte opskriften, så kan ikke lige forstå, hvad der er gået galt. The bakerman(women) - 2012-09-20 16:16:39 Suuuper super dejlig dej! Jeg er kun tretten år, og jeg synes den var nem at lave. :-D Thumps up! Sabrina - 2012-09-07 16:59:19 Lækker dej. Brugte en ene halvdel til at lave boller af. De blev gode. Kan klart anbefales. Brugte dog ikke helt så meget mel. Bageren - 2012-09-04 16:21:54 Lyder nemt, lækkert og sundt. Glæder mig til at gå igang! :-D kigg - 2012-04-23 21:28:42 Byttede graham ud med grovhvede og alm. hvede med hvidhvede. Det blev sku en mættende pizza :) Der blev til 8 alm. pizzaer. Forsøgte forbagning, men oplevede skorpen blev lige sprød nok. Vil midter dejen blive blød, fugtig og klæg hvis ikke denne forbagning sker? mig - 2011-12-28 17:26:29 har aldrig prøvet at komme sukker i pizzadej.. er det godt:-)? Dorthe - 2011-12-10 11:50:50 Jeg tog noget "fryse tørret" hvidløg og dryssede i dejen, gave lige det sidte pif... men jeg kan også godt lide hvidløg uden at det bliver for meget. Men skøn pizza dej!!!! Mette - 2011-10-02 12:59:27 Uanset hvem jeg har serveret pizza med denne dej for, så har de bedt om at få opskriften - kan klart anbefales! Klaudia - 2011-07-23 23:05:34 Hvor lang tid skal dejen have i ovnen? anonym - 2011-05-15 13:31:28 Jeg har prøvet at lave den koldhævet og det er blevet super godt, især med kylling og kartofler som fyld, mums! Mette - 2010-03-30 13:15:41 Jeg lader dejen række til tre bradepander, så bliver den tynd, sprød og lækker. Super opskrift! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne