Laks i fad med Morney sause og pinjekerner
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt af : mia82 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit porrerne i skiver og dæk bunden af et ildfast fad og læg laksestykkerne oven på.
rens champignonerne og sker dem evt i kvarte og rist dem på en pande. Rist pinjekerne til de er gyldne. Fordel champignonerne og pinjekernerne over laksestykkerne og hæld derefter mornaysauce og mileda fløden over. Krydr med de krydderier der ønskes Sættes på den midterste rille i en forvarmet ovn på 200 grader C. alm. ovn i 35-45 min. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 25716 gange,
og udskrevet 790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Stella - 2012-06-08 21:32:47 Virkelig lækker ret, og nem at lave, helt sikkert noget der skal prøves igen :D Jeg brugte vilderis til, hvilket var virkelig godt :D Tak Trine - 2012-02-10 03:16:19 Super lækker ret! Familien elskede den, men den ville være lidt mere spændende med en blandet salat til. Men ellers en succes!! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne