Laks i fad med Morney sause og pinjekerner

Laks i fad med Morney sause og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mia82

Indsendt :      Red :
Laks i fad med Morney sause og pinjekerner, billede 4 Laks i fad med Morney sause og pinjekerner, billede 1 Laks i fad med Morney sause og pinjekerner, billede 2 Laks i fad med Morney sause og pinjekerner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 laksefileter uden skind
2 store porrer
1 brikMornaysauce 5%
1 mileda madlavningsfløde 7%
250 g.champignoner
1 ps.pinjekerner
 Krydderier
 
Opskrift:
Snit porrerne i skiver og dæk bunden af et ildfast fad og læg laksestykkerne oven på.

rens champignonerne og sker dem evt i kvarte og rist dem på en pande.

Rist pinjekerne til de er gyldne.

Fordel champignonerne og pinjekernerne over laksestykkerne og hæld derefter mornaysauce og mileda fløden over.

Krydr med de krydderier der ønskes

Sættes på den midterste rille i en forvarmet ovn på 200 grader C. alm. ovn i 35-45 min.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 25716 gange,
og udskrevet 790 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-08 21:32:47
Virkelig lækker ret, og nem at lave, helt sikkert noget der skal prøves igen :D Jeg brugte vilderis til, hvilket var virkelig godt :D Tak

  -   2012-02-10 03:16:19
Super lækker ret! Familien elskede den, men den ville være lidt mere spændende med en blandet salat til. Men ellers en succes!! :)