Lagkage med chokolademousse og banan
Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde Fryseegnet : nej Indsendt af : BMJ Indsendt : Red : |
|
|
Lav et brev chokolademousse, og et brev kagecreme, begge efter anvisning på pakkerne. Bred herefter chokolademousse ud på en lagkagebund. Skær bananerne ud, og kom halvdelen ovenpå moussen. Læg en lagekagebund over, hvor er nu bredes kagecreme ud på, og resten at bananerne ovenpå. Lav glasur af flormelis og kogt vand, efter smag. Bred det ud på den tredje kagebund, og fordel mini m&m`s udover. Lad glasuren sætte sig, inden at bunden lægges ovenpå kagen. Sættes koldt.
Lige inden servering piskes en kvart l. piskefløde. Kom fløden i en sprøjtepose (evt. en frysepose med et lille hul i de ene hjørne), og sprøjt den rundt langs siden på kagen. Tips: Et sikkert hit hos børnene. Glasuren kan evt. laves med flormelis med chokoladesmag, hvis den bruges til en drengefødselsdag. |
|
Opskriften er vist 23800 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-25 20:44:47 Ja deres chokolademousse er god, bruger den selv, men bare med jordbær istedet for banan :D lasse f andersen - 2010-09-26 21:07:26 skal måske prøve den den lyder god mvh lasse. Har indsendt opskriften - 2010-02-17 13:03:00 Glemte at tilføje en kvart l. piskefløde under ingredienser : ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne