Frisk pasta med tomat, basilikum og oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsbøf Fryseegnet : nej Indsendt af : BMJ Indsendt : Red : |
|
|
Varm en pande op, pensel bøfferne godt med barbecuesauce og steg bøfferne 2-3 min. på hver side. Lad bøfferne køle af.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyld den under kold vand, og lad den dryppe af. Herefter op i en skål. Hæld olie i en skål, tilsæt frisk basilikum (gerne klippet/hakket), presset hvidløg og salt. Rør godt sammen. Tomaterne skylles og halveres. Både tomater og kød tilsættes pastaen. Hæld dressingen over pastaen, og vend godt rundt. Tips: Retten bliver kun endnu bedre, hvis den får lov at stå et par timer i køleskabet, for at trække smag. Riv evt. frisk parmesan over retten, og server med ciabattabrød og kølig hvidvin. |
|
Opskriften er vist 15805 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne