Broccolisalat med kalkunbacon og cremefraice
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt af : Mia82 Indsendt : Red : |
|
|
Kog små broccolibuketter i få min og skyld dem under kold vand derefter.
Skær Bacon i små stykker og rist dem sprøde på en pande, lad det køle af på et stykke køkkenrulle. Rist derefter pinjekerne til de er gyldne, og lad dem køle ned. Rør cremefraiche, sukker og løg sammen. Tilsæt derefter broccoli, bacon, og pinjekerne og rør sammen. Kan tilsættes rosiner. |
|
Opskriften er vist 15827 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne