Cremet krebsehalesupper
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Fryseegnet : ved ikke Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne og porren skæres i små stykker og svitses i olien.
Vandet og bouillonterningen puttes i og grøntsagerne koges til de er møre. Herefter puttes mælken og rejeosten i og suppen koges op under omrøring. Gryden tages af varmen og krebsehalerne puttes i. Til sidst blendes suppen og pyntes evt. med en klat cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 17064 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer R - 2012-04-17 04:13:14 Jeg bor i Asien og kan ikke få krebsehaler. TIl gengæld kan jeg for billige penge købe hummerhaler. Kan de erstatte krebsene? Jani - 2010-02-16 21:30:17 Super lækker og sund krebsehalesuppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne