Fiskeruller med spinatsovs
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Fryseegnet : Nej Indsendt af : Pia Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen sættes til 200 grader.
Forårsløg snittes og svitses over svag varme i 1 spsk smør i en gryde. Spinaten tilsættes og varmes til bladene er faldet sammen (eller optøet). Tag spinaten af varmen. Et ildfast fad smøres med 1 spsk smør. Fileterne skæres i halve på tværs. Dryp dem med citronsaft og drys med salt og peber. En lille portion spinatblanding lægges på fileten og den foldes sammen og holdes på plads med en tandstik. Fyld alle fileter og put dem i fadet. Tilsæt bouillon og fløde til spinaten og smag til med salt, peber, muskatnød og citronsaft. Ønskes en lettere sovs tilsættes mindre fløde og lidt ekstra bouillon. Bring sovsen i kog i 2 minutter. Hæld sovsen over fiskefileterne og put fadet i ovnen i ca. 25 minutter (eller til kartoflerne er kogt færdige). Imens fisken er i ovnen koges kartoflerne som er tilbehør. Gerne små kartofler med skræl. Tips: Dette er en forenkling af opskriften Hornfiskeruller med spinatsovs |
|
Opskriften er vist 9098 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2017-04-10 14:02:19 Da jeg lavede retten, kom jeg lidt hvidvin i saucen, hvilket gav den et ekstra pift og en god smag. I stedet for kartofler brugte jeg frisk pasta. Retten er endnu bedre dagen derpå, efter at den havde trukket natten over. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne