Limedampet hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Limefrugt og løg skæres i skiver og lægges i bunden af et smurt, ovnfast fad. Fisken lægges ovenpå og bouillon tilsættes sammen med laurbærbladet. Salt og pebe drysses over. Fadet dækkes med folie og sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. til fisken er hvid og fast.
Saucen: Væden fra fadet hældes fra og sies. Det bringes i kog og smages til med salt og peber. Æggeblommen piskes sammen i en skål og lidt af den varme væde piskes i. Æggeblandingen hældes i gryden, der opvarmes til kogepunktet - men må ikke koge. Fisken rettes an på et fad, lidt sauce hældes over, og der pyntes med limeskiver og klippet purløg. Serveres med smørdampede rosenkål og gulerødder. |
|
Opskriften er vist 10886 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Yogi - 2007-03-11 19:16:09 Pas på med lime - saucen bliver let for syrlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne