Nesselrodebudding - Nesselrode budding
Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med cremen:
Læg husblasen i koldt vand. Pisk sukker og æggeblommer sammen, og pisk majsstivelsen i. Bring fløden i kog, med den flækkede vanillestang. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden, og bring den til kogepunktet, under stadig piskning. Tag gryden fra varme, knug husblasen fri for vand, og kom den i cremen - husblasen smelter med det samme. Lad cremen svale. Læg rosiner og syltet appelsinskal i blød i portvin eller malagavin i en times tid. Rør kastanjemosen i cremen, og tilsæt rosiner, syltet appelsinskal, lagen derfra, samt de grofthakkede syltede kirsebær. Pisk fløden til skum, og vend den i. Kom buddingen i en glasskål. Pynt med syltede kirsebær, og kandiserede violer, lige inden serveringen. Tips: Desserten smager også godt, hvis den er letfrossen. Sæt den i fryseren 1-2 timer før serveringen. |
|
Opskriften er vist 6928 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer warna wagner - 2022-03-01 10:04:44 Et rimelig stort arbejde - men så sandelig resultatet værd!Håndklap hele bordet rundt! TAK for hjælpen - opskriftsmæssigt! masser af hilsner: Warna Wagner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne