Sandwichbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Thomas83 Indsendt : Red : |
Fotograf: Thomas83 |
|
Rør gæren ud i lunken mælk, og rør sammen med de andre ingredienser.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted i 1 time. Ælt dejen igen, og rul den til to pølser. Pølserne trykkes lidt flade, og overfladen ridses skråt med en kniv. Hæv igen i ca. 45 minutter. Pensl brødene med æg og drys lidt middelhavssalt på. Brødet bages ved 180 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter nederst i ovnen. Tips: Godt og sundt brød, der mætter rigtig godt og er særdeles velegnet til sandwich eller boller med salat og pålæg. |
|
Opskriften er vist 27676 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne